به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل این سازمان گفتگویی با مدیران مراکز ، گروه های پژوهشی و مدیران پروژه های شاخص صورت پذیرفت.
مرکز ترانس های خاص

به گزارش روابط عمومی سازمان در ادامه گفتگو با مدیران مراکز ، گروه های پژوهشی و مدیران پروژه های شاخص به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل این سازمان گفتگویی با مهندس نجفی یک از مدیران پروژه های فعال در مرکز مهندسی ترانس رکتیفایرهای صنعتی انجام گرفت
1- بطور مختصر خودتان را معرفی کنید؟
مجید نجفی هستم. عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علم و صنعت.
2-در مورد پروژه ای که در آن فعالیت دارید تویح دهید.
پروژه ترانس رکتیفایر 20کیلوآمپر 100ولت جهت یکی از خطوط لیچینگ با ظرفیت تولید 15تن مس کاتدی در روز می باشد. این پروژه یکی از پروژه های ملی کشور در حوزه تولید مس کاتدی می باشد که با توجه به تجارب درخشان سازمان علم و صنعت در ساخت ترانس رکتیفایرهای جریان بالا به این واحد سازمان از سوی قرارگاه خاتم الانبیاء واگذار شده است و پیشرفت آن مطابق برنامه زمانبندی بوده است. همکاران مرکز تخصصی ترانس رکتیفایرهای خاص سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت در بخش های بازرگانی، طراحی، تامین مواد و کارگاه ساخت در تعاملی سازنده تلاش نمودند تا طبق برنامه زمانبندی فعالیتهای پروژه پیش رفته و برگ زرینی دیگر در فعالیتهای این سازمان رقم بخورد. دستگاه مذکور تا پایان مهرماه در محل سایت راه اندازی خواهد شد. در سالهای گذشته این تجهیز که به عنوان قلب تپنده یک پلنت لیچینگ می باشد از کشورهای اروپایی وارد کشور می شده است.
3-چه موانع و مشکلاتی در انجام پروژه اعم از سازمانی و برون سازمانی وجود دارد و از چه راهکارهایی برای مقابله با آن استفاده کرده اید؟
موانع و مشکلات اصلی این پروژه در تامین مواد و اقلامی بود که باید از خارج از کشور با توجه به تحریم های ظالمانه تامین می گردید. همچنین حساسیت عملکردی تجهیز موجب می گردید که تیم های کنترل کیفیت بصورت مرتب بازرسی از پروسه ساخت را مد نظر داشته باشند تا در دوره کاری تجهیز که بصورت 24 ساعته و 365 روز کاری باید کار کند مشکلی در عملکرد تجهیز بوجود نیاید. لازم به ذکر است روزانه بین 14 تا 17 تن تولید مس کاتدی کشور وابسته مستقیم به عملکرد این تجهیز می باشد.
4-پروژه شما چقدر توانسته توانمندیهای سازمان را به دیگر فعالان در عرصه صنعتی نشان بدهد؟
سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت بیش از 30 سال در حوزه تجهیزات الکترونیک قدرت در حال فعالیت می باشد و نگاه این سازمان به تامین ترانس رکتیفایرهای جریان بالا تا جریانهای 200کیلوآمپر در صنایع پتروشیمی و کلرآلکالی کشور می باشد. لذا تحویل موفقیت آمیز اینچنین انگیزه و جسارت همکاران سازمان را در گرفتن و اجرای پروژه های بزرگتر بیش از بیش افزایش می دهد. همچنین کارفرمایان نیز با بازدید از این تجهیزات در سایت و بررسی عملکرد و رضایت مشتریان جهت واگذاری کار به صنعت داخلی کشور راغب تر خواهند شد.
5-چه برنامه یا پیشنهادی برای بهبود و ارائه دستاوردهای سازمان در حوزه کسب و کار صنعتی و اقتصادی کشور دارید؟
سازمان باید نسبت به امر بازاریابی بصورت تخصصی اقدام نماید و ایجاد یک واحد تخصصی با هدف بازاریابی هدفمند را در دستور کار خود قرار دهد تا بتوان با شناسایی مشتریان بالفعل و بالقوه و برگزاری دوره های آموزشی با هدف بازاریابی، بازدیدهای میدانی و ... نسبت به افزایش سطح آگاهی شرکتهای دولتی و خصوصی از سطح دانش فنی و امکان ساخت داخل تجهیزات بومی شده اقدام نمود. همچنین معایب خرید خارج بخصوص در زمان حال که از حملات سایبری گرفته تا عدم ارائه خدمات پس از فروش و ... از دانش بومی شده در حوزه های مختلف تجهیزات الکترونیک قدرت که حاصل سالها تلاش همکاران اینجانب از زمان تاسیس سازمان علم و صنعت می باشد جهت توسعه و آبادانی کشور و همچنین کسب و کار سازمان بهره برد.
نظر شما :