به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل این سازمان گفتگویی با مدیران مراکز ، گروه های پژوهشی و مدیران پروژه های شاخص صورت پذیرفت.

مرکز کنترل آلاینده های هوا
۰۶ مهر ۱۴۰۳ | ۱۶:۳۹ کد : ۷۵۸۰۲ عمومی پژوهش فناوری اخبار اسلایدی
به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل این سازمان گفتگویی با مدیران مراکز ، گروه های پژوهشی و مدیران پروژه های شاخص صورت پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل این سازمان گفتگویی با مدیران مراکز ، گروه های پژوهشی و مدیران پروژه های شاخص صورت پذیرفت.

در همین خصوص با آقای مهندس مهدی نوروزی مدیریکی از پروژه های فعال در مرکز مهندسی کنترل آلاینده های هوا گفتگویی انجام دادیم که در ذیل به آن اشاره می نمائیم.

1- بطور مختصر خودتان را معرفی کنید؟

اینجانب مهدی نوروزی متولد 1358و دارای مدرک کارشناسی مکانیک ( گرایش طراحی جامدات) و حدود 23 سال سابقه کار . سمت و پست اینجانب مدیر پروژه

2-در مورد پروژه‌یی که در آن فعالیت دارید توضیح دهید ؟

مدیریت پروژه های مهندسی ، ساخت و نصب غبارگیر که اغلب به صورت EPC می باشد، بعهده دارم و می توان به پروژه های گهر زمین، فولاد خوزستان ( گندله سازی)، فولاد خوزستان( آهک) و پروژه های EP شامل زمزم 3 ، چادرملو اشاره نمود

نیروی انسانی فعال در این پروژه ها شامل کارشناسان بخش های مهندسی ، تامین و دفتر پروژه می باشند که در دفتر تهران مستقر می باشند و در سایت نیز در بخش اداری ، ایمنی، خدمات و سرپرستی، نفرات مستقر می باشند.

3-چه موانع و مشکلاتی در انجام پروژه اعم از سازمانی و برون سازمانی وجود دارد و از چه راهکارهایی برای مقابله با آن استفاده کرده اید؟

اجرای پروژه در کارخانجات و بخصوص در سایت هایی که فعال می باشند به دلیل محدودیت هایی اجرایی و ملاحظات بهره برداری بسیار مشکل می باشد و چالش هایی وجود دارد .

سعی شده است با مکاتبات و پیگیری های مستمر با کارفرما این مشکلات را بر طرف نمائیم .

 یکی از وظایف مهم مدیریت پروژه، مدیریت منابع مالی می باشد و این مهم به دلایل مختلف در درون سازمان امکان پذیر نمی باشد و موجب بروز مشکلات فراوان در اجرای پروژه و زمانبندی آن می شود.برخی از مشکلات مربوط به جذب نیرو در پروژه و محدودیت های حقوق و سایر موارد در مقایسه با شرکت های خصوصی می باشد که همیشه ما را با مشکل مواجه نموده است.

4-پروژه شما چقدر توانسته توانمندیهای سازمان را به دیگر فعالان در عرصه صنعتی نشان بدهد؟

با توجه به ورود این سازمان به صنایع فولاد و اجرای پروژه در شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر و همچنین فولاد خوزستان بعنوان یکی از قطب های بزرگ فولاد کشور، فکر میکنم توانسته ایم موفقیت هایی را بدست آوریم و این موفقیت ها در رزومه کاری و امتیازهای فنی و قدرت مذاکرات جهت برنده شدن در مناقصات و در نهایت عقد قرارداد با سایر کارخانجات موثر واقع شده است.

5-چه برنامه یا پیشنهادی برای بهبود و ارائه دستاوردهای سازمان در حوزه کسب و کار صنعتی و اقتصادی کشور دارید؟

در این مرحله میبایست جهت رفع مشکلات و موانع درون سازمانی با الگو گرفتن از شرکت های موفق در این زمینه استفاده کرد و پس از رفع این موانع در جهت توسعه کسب و کار فعلی و فعال نمودن گروه های پژوهشی جهت ورود به تولید محصولی جدید اقدام نمود و بازارهای هدف در سایر کشورها را نیز در نظر گرفته و از این همه امکانات سازمان و ارتباطات استفاده نمود تا موفقیت های بیشتر بدست آوریم .

با دیده شدن استعدادها و میدان دادن به آن ها رسیدن به اهداف دور نیست .

 

 

 

 

 

 


نظر شما :