به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل این سازمان گفتگویی با مدیران مراکز ، گروه های پژوهشی و مدیران پروژه های شاخص صورت پذیرفت.

مرکز فشار قوی
۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۳ کد : ۷۵۹۱۰ عمومی پژوهش فناوری اخبار اسلایدی
به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل این سازمان گفتگویی با مدیران مراکز ، گروه های پژوهشی و مدیران پروژه های شاخص صورت پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل این سازمان گفتگویی با مدیران مراکز ، گروه های پژوهشی و مدیران پروژه های شاخص صورت پذیرفت.

در همین خصوص با آقای مهندس پورمحمد مدیریکی از پروژه های فعال در مرکز مهندسی فشار قوی گفتگویی انجام گرفت که به شرح ذیل می باشد.

1- بطور مختصر خودتان را معرفی کنید؟

اینجانب جعفر پورمحمد مدیر فنی آزمایشگاه برق مرکز فشار قوی جهاد دانشگاهی علم وصنعت می باشم که از بهمن ماه سال 1379 درمرکزخدمات تخصصی فشار قوی مشغول به فعالیت می باشم.

2-در مورد پروژه‌یی که در آن فعالیت دارید توضیح دهید ؟

بطورکلی آزمایشگاه مرجع مرکز مهندسی فشار قوی آزمون های مربوط به صنعت برق را درآزمایشگاه مرکز و نیز تعدادی از آزمون‌ها را در محل پروژه (سایت) مطابق با استانداردهای بین المللی انجام میدهد که پروژه آزمون تحمل عایقی پس از نصب سوئیچگیر 400kV GIS siemens نیروگاه بندرعباس نیز یکی از پروژههای در سایت این آزمایشگاه  می‌باشد.

در پروژه فوق بصورت مستقیم 6 نفر و بصورت غیر مستقیم 10نفر ازهمکاران، همکاری داشتند که همگی ازمتخصصین آزمون های فشار قوی در ایران می باشند.

3-چه موانع و مشکلاتی در انجام پروژه اعم از سازمانی و برون سازمانی وجود دارد و از چه راهکارهایی برای مقابله با آن استفاده کرده اید؟

ازجمله موانع سرراه پروژه ایمن کردن محل انجام آزمون ومکانیابی درست محل اسقرار تجهیزات فشار قوی وسیستم های کنترل آزمون میباشد که این امر قبل از ارسال تجهیزات به سایت توسط کارشناس آزمایشگاه پس از بازدید ازمحل انجام آزمون باتوجه به پرتوکل های ایمنی و فنی جهت آماده سازی محل انجام آزمون به کارفرما اعلام می شود.

4-پروژه شما چقدر توانسته توانمندیهای سازمان را به دیگر فعالان در عرصه صنعتی نشان بدهد؟

پروژه فوق یکی از پروژه هایی هست که تنها آزمایشگاه فشارقوی جهاد دانشگاهی علم وصنعت درکشور قادر به انجام آن می باشد. آزمایشگاه فشار قوی با انجام پروژه های این چنینی باعث شده که سازمان علم وصنعت درکشور درصنعت برق شناخته شده ومورد اطمینان این صنعت باشد.

5-چه برنامه یا پیشنهادی برای بهبود و ارائه دستاوردهای سازمان در حوزه کسب و کار صنعتی و اقتصادی کشور دارید؟

سازمان علم وصنعت بهتر است درپروژه های پیش رو باتوجه به سابقه خوب در صنعت به سمت نظارت ویا مشاوره در طرح های ملی وبین المللی برود .


نظر شما :