در جلسه ای مشترک معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت تولید اینورترهای نیروگاههای تجدیدپذیر نهایی شد.

در جلسه ای مشترک معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت طرح بومی‌س ازی و توسعه فناوری تولید اینورترهای نیروگاه های تجدیدپذیر نهایی شد.
در جلسه ای مشترک معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت تولید اینورترهای نیروگاههای تجدیدپذیر نهایی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت، در جلسه مشترک دکتر روشن رئیس سازمان و آقای دکتر کمانی معاون محترم وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره-وری انرژی (ساتبا)، موضوع گسترش فعالیت‌های سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت در زمینه انرژی‌های خورشیدی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این جلسه دکتر روشن در خصوص فعالیت‌های این سازمان در زمینه بومی‌سازی فناوری اینورترهای خورشیدی توان بالا توضیحاتی ارائه دادند. همچنین ایشان اعلام کردند برنامه‌های گسترده-ای در خصوص توسعه فعالیت‌های فناورانه در زمینه انرژی خورشیدی برای سال جاری تدارک دیده‌اند.

ایشان اظهار داشتند فعالیت‌های این سازمان در 5 محور تولید انواع اینورتر خورشیدی، سازه‌های فلزی، ترانس‌های اتصال به شبکه، تابلو‌های برق مورد نیاز نیروگاه‌های خورشیدی و راه¬اندازی آزمایشگاه مرجع اینورتر متمرکز گردیده است و

به میزان 1000 مگاوات در سال برای طراحی و ساخت اینورتر، ترانس و تابلوهای برق و سازه¬های فلزی ظرفیت سازی انجام گردیده است و در این راستا آماده همکاری با پیمانکاران بخش خصوصی و دولتی جهت تأمین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی در دست احداث می باشیم. همچنین ایشان برای تأسیس یک آزمایشگاه مجهز برای تست اینورترهای خورشیدی تا توان 350 کیلووات اعلام آمادگی کردند.

گفتنی است، آقای دکتر کمانی ضمن استقبال از طرح‌ها و برنامه‌های جهاد دانشگاهی علم و صنعت ابراز امیدواری کردند

با توجه به توانمندی‌های و سوابق موفق جهاددانشگاهی در زمینه بومی‌سازی فناوری و ساخت تجهیزات مورد نیاز

صنایع نفت، نیروگاهی و صنعت ریلی در این حوزه جدید نیز که تولید تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی و همچنین ایجاد زنجیره بومی‌سازی فناوری‌های مورد نیاز کشور در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر می‌باشد گام‌های موثری توسط سازمان

جهاددانشگاهی علم و صنعت برداشته شود و ایشان نیز حمایت خود را از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی اعلام نمودند.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت تشریح نمودند؛ که با برنامه ریزی، سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت آمادگی دارد اولین اینورتر مگاواتی تا دو ماه آینده تحویل ساتبا داده شود و همچنین تأمین و تولید تا 1000 مگاوات اینورترهای توان بالا را که در حال حاضر از خارج کشور وارد می شود برای تولید سالانه برنامه ریزی شده که با حمایت ساتبا بتوانیم در اختیار پیمانکاران مورد تأیید ساتبا قرار دهیم. همچنین جهاددانشگاهی علم و صنعت در راستای شعار سال مقام معظم رهبری "جهش تولید با مشارکت مردم" راه اندازی خط تولید اینورتر، ترانس و سازه¬های فلزی را در اولویت کاری خود قرار داده و با توجه به زیرساخت های موجود در جهاد علم و صنعت با حمایت ساتبا اینورتر و ترانس مورد نیاز شرکت‌های سازنده نیروگاه های خورشیدی را با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش تأمین می‌نماید.

آقای دکتر کمانی رئیس ساتبا ضمن تأیید به توسعه فعالیت‌های جهاددانشگاهی علم و صنعت در زمینه زنجیره تولید فناوری های انرژی های تجدیدپذیر اعلام نمودند که حمایت همه جانبه سازمان را برای بومی‌سازی فناوری و تولید اینورتر و ترانس مورد نیاز نیروگاههای تجدیدپذیر توسط سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت که از سازمان‌های موفق فناور کشور می باشد انجام می‌دهند و تأکید نمودند که شرکت‌های سازنده نیروگاه ملزم به استفاده از ظرفیت ایجاد شده در جهاددانشگاهی علم و صنعت می‌نمایند تا در راستای شعار سال مقام معظم رهبری کشور از واردات اینورتر و ترانس در این حوزه بی نیاز و ضمن ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و رشد و شکوفایی اقتصاد دانش و همچنین با توسعه نیروگاه های خورشیدی کشور در زمینه تولید انرژی پاک و جبران ناترازی انرژی کشور پاک گام مؤثری برداریم.


نظر شما :