کانون خیریه یاریگران

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۵ کد : ۶۸۳۲۶ عمومی فرهنگی اخبار اسلایدی
کانون خیریه یاریگران

معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت در آستانه مبعث پیامبر جود و رحمت حضرت محمد مصطفی(ص) و در چارچوب ایفای مسئولیت اجتماعی نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی در نظر دارد کانون خیریه یاریگران را با هدف تقلیل هر چند اندک آلام و مصائب گروهی از کودکان نیازمند سرزمینمان ایران تشکیل دهد.
به همین منظور از کلیه همکاران گرامی و خانواده‌های محترمشان که علاقمند به مشارکت در این امر خیر هستند جهت تشکیل هیأت امنا و تدوین اساسنامه این خیریه دعوت بعمل می‌آید.
جهت اعلام آمادگی و یا کسب اطلاعات بیشتر به شماره 09921576831 در پیام رسان‌های ایتا، بله یا تلگرام پیام ارسال نمایید.

نظر شما :